Ledig stilling

Radiograf dagtid Hallingdal Sjukestugu

Søk på stillingen

Søknadsfrist 31.03.2023

Hvem er du og hva kan du bidra med?

Vi søker deg som er fleksibel og selvstendig til en spennende og ansvarsfull radiografstilling på vår desentraliserte avdeling på Ål i Hallingdal; Hallingdal sjukestugu. Hos oss kan du bidra med å videreutvikle fagområdene konvensjonell røntgen og CT i samarbeid med fagmiljøene innad i avdeling for Bildediagnostikk. I tillegg er det et godt og rikt samarbeid med mange yrkesgrupper lokalt. Vi oppfordrer også deg som er nyutdannet radiograf til å søke. Er du nysgjerrig på hva vi har å tilby, så ta kontakt med Radiografleder Karoline Pedersen på tlf. 41464244.

Hvorfor jobbe i Vestre Viken?

Som medarbeider blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene. Gjennom kvalitet, trygghet og respekt jobber vi sammen for å gi gode og likeverdige helsetjenester til de som trenger det!

Om oss

Avdeling for bildediagnostikk er fordelt på Bærum, Drammen, Kongsberg og Ringerike-inklusive Hallingdal Sjukestugu på ÅL. Radiografene på Hallingdal sjukestugu er underlagt seksjonsleder BILDE på Ringerike. På Hallingdal Sjukestugu er det stasjonert en CT lab og en konvensjonell lab. Philips RIS/PACS. Vi er en fremoverlent seksjon som i 2019 var de første i Norge til å fjernstyre vår CT på Hallingdal Sjukestugu via Rural CT prosjekt.

Vestre Viken ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett kjønn, alder, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse og seksuell orientering. Det samme gjelder dersom du har hatt opphold i arbeidslivet.

Søknadsfrist:31.03.2023
Arbeidsgiver:Vestre Viken
Sted:Hønefoss, Ål
Stillingstittel:Radiograf Hallingdal Sjukestugu
Stillinger:1
Heltid / Deltid:Heltid
Ansettelsesform:Fast
Stillingsprosent:100
Webcruiter-ID:4617636207

Arbeidsoppgaver

Som radiograf i dagtidsstilling vil du ha ansvaret for utøvelse av radiograffunksjonen og andre nært tilhørende oppgaver på Hallingdal Sjukestugu. Tett samarbeid med poliklinikken, legevakt, sengepost og legesentre i Hallingdal samt andre fagpersoner på BILDE Seksjon Ringerike og fagsamarbeid på tvers i Bilde Vestre Viken. Du vil være delaktig i Rural CT fjernstyring i samarbeid med seksjon Ringerike. Dette er en fantastisk spennende mulighet hvor du får være med å videreutvikle radiografenes rolle i desentraliserte strøk!

Kvalifikasjoner

Vi trenger deg som:

 • Har gyldig norsk autorisasjon som radiograf, eller fullfører bachelorgraden i år.
 • Kan gjøre deg forstått på norsk eller annet skandinavisk språk. Både muntlige og skriftlige ferdigheter er nødvendig.

Personlige egenskaper

Hos oss er det viktig at du trives med arbeidsoppgaver og miljøet, derfor legger vi vekt på personlig egnethet ved ansettelsen.

Vi ser etter deg som:

 • Har gode samarbeidsevner.
 • Er fleksibel, strukturert, nøyaktig og kan arbeide selvstendig.
 • Er løsningsorientert, ansvarsbevisst og tar initiativ.

Vi tilbyr

 • Ansettelse i et sykehus som dekker mange fagområder og pasientgrupper. Hos oss får du delta i store fagmiljø, og vi har mange muligheter internt.
 • God opplæring til nye kolleger, gjennom egne kompetanseplaner for nyansatte og ledere.
 • Medlemskap i Vestre Vikens Velferdsforening med gode rabattordninger på aktiviteter, kulturarrangement og leie av ferieboliger i inn- og utland!
 • Ansettelse i en trygg offentlig virksomhet med gode pensjonsordninger.
 • Ål har et rikt kulturtilbud, og ligger sentralt ved Bergensbanen.
 • Lønn i henhold til gjeldende overenskomst, og tiltredelse etter avtale.

Hallingdal Sjukestugu, Helsetunvegen 15, 3570 Ål, Norge Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon

Karoline Pedersen, Radiografleder, tlf. 32116176

Vestre Viken er ett av landets største helseforetak med omlag 9 400 medarbeidere og ansvar for spesialisthelsetjenester til omlag 500 000 innbyggere. I tillegg til behandling og utredning av pasienter, driver vi medisinsk forskning, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende. Vi jobber for moderne, fleksible og likeverdige helsetjenester til pasientenes beste.

Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen, på Kongsberg og Ringerike inklusiv Hallingdal sjukestugu. Klinikk for psykisk helse og rus omfatter Psykiatrisk avdeling Blakstad, Avdeling for rus og avhengighet, Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling og fem distriktspsykiatriske sentre. Medisinsk diagnostikk, Prehospitale tjenester og Intern service er egne klinikker. Sentraladministrasjonen ligger i Drammen.

Vår ambisjon er å kunne tilby heltidsstillinger til alle som ønsker det.

Velkommen som søker!

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS