Ledig stilling

Radiograf 100% vikariat

Bildediagnostikk Tynset, Sykehuset Innlandet HF

Publisert Sist oppdatert

Søk på stillingen

Tynset ligger perfekt til i Fjellregionen, med gode muligheter for å benytte naturen til friluftsliv, trening, jakt og fiske. I tillegg til kulturhus med ulike aktiviteter, forestillinger, bibliotek og kinotilbud, finnes et yrende kulturliv rundt omkring i kommunen. Tynset ligger sentralt plassert i Sør-Norge 2,5 time sør for Trondheim og 4 timer nord for Oslo.

SI Tynset er et lite akuttsykehus, med høy elektiv aktivitet innen kirurgiske fag. Kapasiteten og godt rykte for god pasientbehandling gjør at mange utenfor sykehusets opptaksområde velger seg behandling hos oss. Vi har derfor en høyere aktivitet enn vårt opptaksområde skulle tilsi. Vi samarbeider med sykehusene i SI, og pasienter i vårt område som får behandling og følges opp ved større sykehus, får utført bildediagnostikk på Tynset. Dette kan vi gjøre fordi vi legger vekt på å utvikle og vedlikeholde kompetanse i tråd med nasjonale krav.

Bildediagnostikk på Tynset har 8 radiografer og 6 radiologer. De fleste radiografene deltar i akuttberedskap med hjemmevakt på kveld/natt/helg. I tillegg til CT, UL og Røntgen inngår MR i akuttberedskapen. Derfor må alle radiografene rullere på alle modaliteter, noe som gir variasjon i oppgaver og bredde i fagkompetanse. Tett samarbeid med legegruppen og andre ansatte på sykehuset gjør avdelingen for bildediagnostikk til et flott sted å være og lære som radiograf!

Ved intern omrokkering kan andre stillingsbrøker bli ledig og det vil da blir brukt søkere fra søkermassen.

Kopi av relevant utdanning og tjenesteattester fra tidligere arbeidsforhold ønskes lastet opp i søknaden i Webcruiter.

Vi har ledig 100 % vikariat som radiograf ved Sykehuset Innlandet (SI) Tynset. 01.02.2024-31.08.2025

Nøkkelinformasjon

Søknadsfrist:15.01.2024
Arbeidsgiver:Sykehuset Innlandet HF
Sted:Tynset
Stillingstittel:Radiograf 100% vikariat
Stillinger:1
Heltid / Deltid:Heltid
Ansettelsesform:Vikariat
Stillingsprosent:100
Webcruiter-ID:4735322914

Arbeidsoppgaver

 • Radiografarbeid på alle modaliteter
 • Delta i akuttberedskap med hjemmevakt
 • Andre radiograffaglige oppgaver og ansvar

Kvalifikasjoner

 • Autorisasjon som radiograf eller sisteårsstudent som får autorisasjon til sommeren
 • Gode norskkunnskaper

Personlige egenskaper

Seksjon for Bildediagnostikk er en liten avdeling med et godt arbeidsmiljø, hvor alle er avhengig av hverandre. Vi søker derfor etter en person med gode kommunikasjons-ferdigheter, som både kan jobbe selvstendig, og som er god på samarbeid om pasienter og oppgaver. Evne til å arbeide strukturert og systematisk er en forutsetning.

Vi tilbyr

 • Trivelig arbeidsmiljø
 • Varierte oppgaver
 • Høyt faglig nivå
 • Lønn etter kvalifikasjoner
 • Hjelp til å finne bolig
 • Mulighet for komprimert arbeidstid og sammenhengende friperioder for personell i vakt
 • Senere tiltredelse for søkere under utdanning
 • Meget gode pensjonsordninger i KLP
 • Etter søknadsfristens utløp vil offentlig søkerliste bli utarbeidet. Hvis søker har krysset av for ønske om ikke å fremkomme på offentlig søkerliste, vises det til offentleglova § 25, annet ledd. Helseforetaket vil gjøre en vurdering av om kriteriene for å bli unntatt fra søkerlista er oppfylt. Det gjøres oppmerksom på at en søknad kan bli offentlig selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlista. Søkeren vil i tilfelle bli varslet om dette.

Adresse:Sykehusveien 9, 2500 Tynset

Kontaktinformasjon

Linn Monica Thoresen, Seksjonsleder
Telefon:91795115

Om arbeidsgiveren

Sykehuset Innlandets oppgaver er pasientbehandling, utdanning, forskning og opplæring av pasienter og pårørende. Vi har virksomhet på mer enn 40 steder i Innlandet innenfor somatikk, psykisk helsevern, rusomsorg og prehospitale tjenester. Som ett av landets største helseforetak med 9 000 ansatte og et stort antall faggrupper, er vi Innlandets største kompetansemiljø.

Sykehuset Innlandet ønsker at våre ansatte skal gjenspeile befolkningens mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsnedsettelse, kulturell og etnisk bakgrunn. Det samme gjelder om du har hatt et lengre avbrudd fra arbeidslivet.

Divisjon Tynset er akuttsjukehuset i Fjellregionen med et opptaksområde på 25.000 innbyggere. Sjukehusets tilbud omfatter indremedisin, kirurgi, plastikkirurgi, ortopedi, jordmorstyrt fødestue, bildediagnostikk med CT og MR, samt klinisk-kjemisk laboratorium med blodbank.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS