Ledig stilling

Vil du jobbe med MR-diagnostikk innen veterinærmedisin ved NMBU?
Vil du jobbe med MR-diagnostikk innen veterinærmedisin ved NMBU?

MR-radiograf

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet søker MR-radiograf

Publisert Sist oppdatert

Søknadsfrist: 11.08.2021

Vil du jobbe med MR-diagnostikk i veterinærmedisin ved vårt nye toppmoderne dyresykehus?

Om stillingen

Ved NMBU - Veterinærhøgskolen, Institutt for sports- og familiedyrmedisin, Enhet for radiologi er det nyopprettet fast stilling som radiograf. Vi leter etter en dyktig MR-radiograf som kan komplettere vårt team av teknisk ansatte som i dag inkluderer 3 radiografer og to dyrepleiere. Vi server både Dyresykehuset – hest og Dyresykehuset – smådyr med radiologi. De dyreartene vi oftest har som pasienter er hunder, katter og hester.

Vi kan tilby deg jobb ved et toppmoderne bygg med nytt og avansert utstyr. Dyresykehuset har direkte digital røntgen til hest og smådyr, gjennomlysningsutstyr og C-buer, ultralydmaskiner til ulik bruk, gammakamera, stående MR av hest, CT med sliding gantry til hest og konvensjonell CT til smådyr. En 3T MR Skyra skanner installeres i disse dager.

Arbeidsoppgaver

Gjennomføre/utvikle/optimalisere 3T MR-diagnostikk for våre pasienter. Gjennomføre/utvikle/optimalisere 3T MR for bruk i forskningsprosjekter. Gjennomføre og/eller bidra i avdelingens andre undersøkelser. Praktisk og teoretisk undervisning og veiledning av veterinærer, veterinærstudenter og dyrepleierstudenter. Enklere administrative oppgaver. Forefallende arbeid.

Kompetanse

Formelle krav: Radiografiutdannelse med norsk autorisasjon. Erfaring med MR bildediagnostikk. Beherske et skandinavisk språk i tillegg til engelsk. Følgende erfaringer og kunnskaper vektlegges: Høy og variert kompetanse innen MR-diagnostikk. Allsidig erfaring også fra andre modaliteter.

Personlige egenskaper som ønskes: Positiv og løsningsorientert innstilling. Kvalitetsbevisst og ordensbevisst. Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Motivasjon for å gi undervisning både praktisk og teoretisk. Motivasjon for klinisk arbeid med dyr. Interesse for vitenskapelig arbeid og erfaring med dyr.

Lønns- og tilsettingsvilkår og nærmere opplysninger Stillingen innplasseres i stillingskode 0852 Radiograf, LR 15 (ltr. 51 – 59) (NOK 468 300 – 534 400) avhengig av kvalifikasjoner. Høyere avlønning kan vurderes ved spesielt kvalifisert søker.

Nærmere opplysninger ved Hege Kippenes Skogmo, tlf. +4767232366
E-post: [email protected]

Informasjon til søkere.

Slik søker du: Søknad sendes elektronisk via linken ”Søk stillingen” her innen 11. august 2021. CV skal fylles ut elektronisk i Jobb Norge. Legg ved vitnemål og eventuelle attester.