Ledig stilling

Fredrikstad Dyrehospital søker radiograf til fast stilling

Søk på stillingen

Søknadsfrist: 1. april 2022

Fredrikstad Dyrehospital er et av de mest moderne og velutstyrte med døgnkontinuerlig drift. FD er en trivelig arbeidsplass med 22 veterinærer og 40 dyrepleiere/ assistenter/telefonister/resepsjonister/elever ansatt. Vi har spesialister og allmenndyrleger samt spesialiserte dyrepleiere. Sammen løser vi daglig mange utfordringer for våre pasienter. Vi mottar henvisninger fra fjernt og nær i tillegg til vår faste pasientgruppe. FD-kurs arrangerer spennende etterutdanningskurs hvert år.

Ved Fredrikstad Dyrehospital søker vi en erfaren radiograf som kan bidra til å skape et stabilt flow i hverdagen i et travelt, men trivelig miljø.

Fredrikstad Dyrehospital har digital røntgen, ultralyd, CT og MR. Den som ansettes vil få ansvar for den praktiske gjennomføringen av CT- og MR-undersøkelser og forventes utover dette å kunne bistå med de andre nevnte undersøkelses-/behandlingsmetoder. Stillingen vil også innebære veiledning og undervisning av veterinærer og dyrepleiere, utvikling av protokoller samt forefallende arbeid. Bildediagnostiske undersøkelser foretas hovedsakelig av hund og katt.

Du må kunne arbeide selvstendig, så vel som i team og ikke minst ha lyst på nye utfordringer. Du må være nærværende, faglig profesjonell og fremfor alt være en medspiller. Det kreves radiografutdanning (norsk autorisasjon). Har du i tillegg dyrepleierutdanning eller erfaring fra jobb med smådyr er det bra, men ikke et krav. Vi lover faglig støtte og mulighet for å jobbe med mange spennende pasienter.

Har du spørsmål ring 69 30 48 30, spør etter Ingunn Holm. Søknad, CV, attester/vitnemål sendes ingunn@f-d.no

Søknadsfrist: 1. april 2022

Tiltredelse snarest

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Fredrikstad Dyrehospital | Wilbergjordet 2 | 1605 Fredrikstad | Tlf: 69 30 48 30 |
E-post: post@f-d.no | www.f-d.no |

Powered by Labrador CMS